Online 4 ľudia. VEPOS Novaky.sk RNDr. Daniel Daniš
číslo príspevku:
Zásady ochrany osobných údajov
kódex prispievateľa

Ako prevádzkovateľ tohto internetového sídla garantuje bezpečnosť a ochranu zverených osobných údajov v plnom súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších zmien.

Z dôvodu správnej registrácie používateľa portálu potrebujeme poznať „Vaše meno alebo prezývku“, „prihlasovacie meno“ prípadne aj „Váš mail“, pre plnohodnotnú registráciu, potrebujeme poznať „číslo mobilného telefónu“.

Používateľ portálu dáva prevádzkovateľovi svoj súhlas so spracovaním, správou a uchovaním osobných údajov poskytnutých v procese registrácie a to počas celej doby registrácie a to až do doby jeho písomného (emailového) vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním. Osobné údaje sú spracúvané za účelom evidencie používateľov. Osobné údaje môžu byť v súvislosti s komunikačnými službami na internetovom sídle sprístupnené tretím osobám (používateľom internetového sídla).

Používateľ portálu – dotknutá osoba pri svojej návšteve a ďalšom používaní webových stránok môže prevádzkovateľovi poskytnúť svoje osobné údaje. K poskytnutiu osobných údajov používateľa môže dôjsť pri dobrovoľnej registrácii k odberu newsletteru za pomoci takej e-mailovej adresy, z ktorej možno určiť jeho totožnosť, alebo pri dobrovoľnom vyplnení registračného formulára.

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné. Nevyhnutnou podmienkou spracúvania osobných údajov používateľa prevádzkovateľom na účel zasielania newsletteru je udelenie súhlasu používateľa so spracúvaním osobných údajov v nevyhnutnom rozsahu a zasielaním marketingových správ, pričom tento súhlas je jediným právnym základom spracúvania údajov poskytnutých užívateľom (e-mailovej adresy).

Súhlas používateľa podľa predošlého odseku nadobúda platnosť okamihom dobrovoľného poskytnutia súhlasu pri dobrovoľnej registrácii k odberu newsletteru v online formulári a trvá do odvolania súhlasu používateľom. Prevádzkovateľ má právo spracúvať poskytnuté údaje počas trvania súhlasu.

Používateľ má právo na zmenu alebo odstránenie osobných údajov, po kontaktovaní prevádzkovateľa.

Meno:
Heslo:
Ing. Dušan Šimka čelí obvineniam - nezákonná odmena 3.551,00€
Ing. Dušan Šimka čelí obvineniam z: - neoprávnené obohatenie - neoprávnene nakladanie s verejnými financiami - zneužívanie právomoci verejného činiteľa z dôvodu, že si neoprávnene vyplatil odmenu asi vo výške 3.551,00€ (k 60. narodeninám), čím mal spôsobiť škodu mestu Nováky vo výške 4.793,00€.
zobraziť podrobnosti »
24.06.2022
VIDEO Tak takéto zastupiteľstvo len tak NEUVIDÍTE: Sú na SMIECH celému Slovensku!
VIDEO Tak takéto zastupiteľstvo len tak NEUVIDÍTE: Sú na SMIECH celému Slovensku!
zobraziť podrobnosti »
17.06.2022
VIDEO: TV Nováky, 30. výročie a vysielanie načierno.
TV Nováky, 30. výročie a vysielanie načierno.
zobraziť podrobnosti »
12.06.2022
VIDEO: Páči sa vám, čo pre vás robí primátor Ing. Dušan Šimka v meste Nováky? NIE!
On si myslí že áno.
zobraziť podrobnosti »
24.05.2022
PLUS JEDEN DEŇ: VIDEO Tak takéto zastupiteľstvo len tak NEUVIDÍTE: Sú na SMIECH celému Slovensku!
Rokovanie mestského zastupiteľstva má mať nejakú vážnosť, ale to, čo sa deje v Novákoch, nemá konkurenciu. Na sociálnej sieti sa objavil zostrih rokovania poslancov a primátora mesta Nováky Dušana Šimku, z ktorého si robí srandu celé mesto.
zobraziť podrobnosti »
17.05.2022
   Majiteľom domény Novaky.COM a administrátorom stránky je webmaster@novaky.com - občan mesta, ako každý iný.
Administrátor stránky nezodpovedá za obsah príspevkov! Kódex prispievateľa. Zásady ochrany osobných údajov.