Online 2 ľudia. VEPOS Novaky.sk VOĽBY 2022
číslo príspevku:
Batohy pre ňu a pre neho - Nielen pre športové outfity
Blog používateľa Webmaster

 

 
Keď sa povie batoh, väčšina z vás si predstaví športové outfity a batohy v športovom štýle. Dámske ruksaky a pánske batohy nie sú určené len pre ľudí, ktorí sa venujú pohybovým aktivitám. Svet batohov je oveľa pestrejší a my vás radi prevedieme prehľadom tých najlepších batohov pre ňu a pre neho.

Dámske a pánske batohy nielen pre ležérny štýl

Obliekate sa radi ležérne a milujete streetwear štýl? Alebo ste skôr konzervatívnejší a uprednostňujete elegantnejšie outfity? V oboch prípadoch si viete z ponuky batohov vybrať. Mestské pánske batohy či batohy pre dámy majú rôzny tvar, rozmanité spôsoby zapínania i možnosti nosenia. Batohy sa vyrábajú zo syntetických materiálov, bavlny a kože. Všetky uvedené materiály zanechávajú na dizajne batoha stopu, ktorá určuje ich spôsob využitia.

Nielen materiál je určujúcim faktorom pre zakomponovanie batoha do vášho outfitu. Dôležitá je tiež farba a detaily ako sú vrecká, zipsy a popruhy. Športový vzhľad majú batohy oválneho alebo obdĺžnikového tvaru ušité z polyesteru. Takéto batohy majú často viac vreciek v prednej časti i po stranách. Ich protikladom sú kožené dámske a pánske batohy menších rozmerov s oblými hranami. Kožené batohy vyzerajú elegantnejšie a je ich možné nosiť do práce a na stretnutia.

Špeciálnou kategóriou sú dámske ruksaky, ktoré sa môžu zmeniť na kabelky. Možnosti kombinovaného nosenia robia z tohto modelu batoha univerzálny doplnok vhodný pre každú ženu. Keď sa ponáhľate alebo nesiete ťažší náklad, dáte si kabelku na chrbát. Ženy oblečené formálnejšie si batoh prehodia cez rameno. Odporúčame kúpiť kožený variant, ktorý vám vydrží roky bez degradácie vzhľadu či funkčnosti.

Ako vybrať perfektný batoh do mesta

Batohy sa delia na veľa kategórií. Niektoré sú určené na treking, iné na behanie alebo cyklistiku. Najviac využívané sú mestské batohy, ktoré slúžia na prenášanie notebooku do práce, nosenie nákupu po ceste z práce a na voľnočasové aktivity. Mladšie ročníky mestský batoh nosia do školy. Dámske ruksaky a pánske batohy do mesta v in farbách a dizajnoch ponúka internetový obchod CCC. Batohy si môžete vyskúšať a kúpiť tiež v kamenných predajniach CCC. Aké parametre je dobré si všímať počas kúpy batoha?

Veľkosť, materiál a členenie batoha

Batoh do mesta si vyberajte podľa toho, čo všetko plánujete v batohu nosiť. Ak budete v batohu prenášať notebook, overte si, či má batoh kompatibilnú veľkosť a viac vnútorných priečinkov. Niektoré batohy majú menšie vrecká i zvonku, čo vám uľahčí prístup k mobilnému telefónu či dokladom. Batohy sa zapínajú na zips, na suchý zips alebo na pracku. Zips je najviac bezpečný, ale pracka vyzerá na batohu lepšie. Do batoha vyrobeného z textilných materiálov sa zmestí viac vecí, dobre sa nosí pri jazde na bicykli a kolobežke. Keď radi nosíte košele alebo dámy šaty, dajte prednosť koženému batohu.

Farba a popruhy batoha

Každý mestský batoh by mal mať nastaviteľné popruhy. Dĺžka popruhov je určujúca pre pohodlie nosenia a tiež pre situácie, kedy potrebujete batoh nosiť nielen na chrbte, ale tiež na jednom ramene. Vo sfére farebnosti sa pri výbere batoha môžete vyblázniť. Výrobcovia mysleli na každého a v obchodoch nájdete všetky trendové farby. Sivá, čierna, tmavo hnedá a modrá sú farby, ktoré preferujte pri výbere batoha do práce. Ak batoh nosíte do mesta vo voľnom čase, pokojne si kúpte veselý žltý batoh, výrazný červený alebo trendy oranžový.

 
 
Blog bol vytvorený 07.09.2023 13:29:14, zmenený 07.09.2023 14:14:34, autor blogu: Webmaster
Meno:
Heslo:
Bane na hornej Nitre skončili, banskí záchranári sú v pohotovosti naďalej. Je otázne dokedy
Banskí záchranári pomáhajú i pri rôznych nešťastiach.
zobraziť podrobnosti »
12.01.2024
FOTO: Elektráreň Nováky odstavila poslednú turbínu, skončila sa tak výroba elektriny z uhlia
Výroba elektriny a tepla z domáceho hnedého uhlia v Elektrárni Nováky po 70 rokoch definitívne skončila.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Final coal mining cart pulled from Nováky mine
More trains for Christmas holidays, Bratislava outskirts teeming with culture, and a recipe for Christmas baking.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
Z nováckej bane vyťažili posledný vozík uhlia, o zamestnanie prídu stovky ľudí
Uzatváranie bane potrvá roky.
zobraziť podrobnosti »
21.12.2023
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
VIDEO: Karol Mikuláš: Baník, povstalec aj politický väzeň
zobraziť podrobnosti »
15.03.2023
   Majiteľom domény Novaky.COM a administrátorom stránky je webmaster@novaky.com - občan mesta, ako každý iný.
Administrátor stránky nezodpovedá za obsah príspevkov! Kódex prispievateľa. Zásady ochrany osobných údajov.